Bouwkundige keuring Amsterdam Oost

Bouwkundige keuring Amsterdam Oost

Bouwkundige keuring Amsterdam Oost heeft veel bouwkundige keuringen gerealiseerd. Ons laatste project is aan de Tuinbouwstraat in Amsterdam Oost. Hier hebben wij een aankoop keuring uitgevoerd.bouwkundige keuring amsterdam oost

Kruipruimte: Of de leidingen in de kruipruimte in orde zijn en voldoen aan de NEN normen, maar ook duidelijk op foto’s in de rapportage aan onze klant wat de status is van de balklaag, in de zin van of de balklaag rot/aangetast is  en de fundering.

Op de begane grond en 1 hoog zijn wij op zoek gegaan naar de stabiliteit en dragende voorzieningen om te beoordelen of de woning wat dit betreft stabiel is.

Badkamer en toilet zijn deskundig nagekeken op eventuele vochtproblemen, ventilatie, waterafdichting; onder andere voeg- en kitwerk.

Hiernaast heeft bouwkundige keuring Amsterdam hang- en sluitwerk en het glas goed gecontroleerd. Glas wordt gecontroleerd op eventuele breuk maar ook duurzaamheid. Sluitwerk werd gecontroleerd op politie keurmerk en het aantal sterren.

 Bouwkundige keuring Amsterdam Oost

Of de veiligheid van de woning gewaarborgd was qua brandveiligheid bijvoorbeeld of er rookmelders aanwezig zijn en op de juiste manier op het elektra net aangesloten, enz.

De gevel  is gecontroleerd op het metselwerk, voegwerk, ventilatie maar ook de trappen in huis zijn geïnspecteerd op veiligheid en meting normen.

Wij hebben onze klant geadviseerd om te vragen naar de funderingscode bij de huidige eigenaar of de VVE.  Niet gevonden, dan kunnen zij altijd contact opnemen met de gemeente om dit op te vragen.

In het algemeen weet onze klant nu waar hij aan toe is doordat hij een duidelijk beeld van de woning heeft gekregen.

In Amsterdam Oost zijn veel bouwfouten tijdens/na de bouw te vinden. De bouwfouten aan uw woning  ontnemen u de rust in uw leven. Laat uw aankoopkeuring tijdig doen, anders loopt u risico.

Neem gerust contact op met bouwkundige keuring Amsterdam Oost of ergens anders in Amsterdam of plan uw inspectie afspraak online.