Bouwkundige keuring Herengracht Amsterdam

Bouwkundige keuring Herengracht AmsterdamBouwkundige keuring Herengracht Amsterdam

Bouwkundige keuring Herengracht Amsterdam: Het appartement is gesitueerd in een prachtig grachtenpand dat beschikt over de status rijksmonument (nummer 1740). Het pand is gebouwd in 1750 en heeft een gevel met verhoogde rechte kroonlijst, een topbekroning met een medaillon.

Via een statig entree met marmer bereik je met de trap het appartement dat zich op de 2de verdieping bevindt. De hal geeft toegang tot het toilet en de woonkamer.
De ruime woonkamer beschikt over een open keuken. De trap in de woonkamer geeft toegang tot de 3de verdieping, waar de slaapkamers en het dakterras zijn gesitueerd. De ruime kamer aan de voorzijde heeft een prachtig uitzicht over de gracht. Eventueel ook te gebruiken als kantoorruimte. De hal geeft toegang tot de badkamer, die beschikt over een bad, toilet en wastafel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de 2de slaapkamer, die toegang geeft tot het dakterras.

Bouwkundige keuring Herengracht Amsterdam

BIJZONDERHEDEN
– Luxe appartement van 111 m2 (NEN 2580) op de tweede en derde verdieping
– Top locatie
– Bovenste verdieping, dus geen bovenburen
– Prachtig uitzicht over de gracht
– Eigen grond, dus geen erfpacht
– Rijksmonument
– 2 slaapkamers
– Dakterras aan de achterzijde van 11m2
– Bergzolder van 8 m2
– Huurprijs €2600 exclusief g/w/e/tv/internet

LIGGING
Het appartement ligt aan het rustige gedeelte van de Herengracht in hart van het historische centrum. Op loopafstand van de gezellige Jordaan, vele restaurantjes en leuke winkels. Met de voet of per fiets ben je binnen enkele minuten op het Centraal Station.

De panden in het centrum van Amsterdam rondom de grachten zijn enorm mooi wonen en erg in trek bij potentiële kopers. Maar de woningen zijn ook erg prijzig.

Bouwkundige keuring Amsterdam heeft diverse grachtenpanden geïnspecteerd en omdat deze veel al oud zijn, zijn er de nodige problemen.

Laat u door ons een inspectie uitvoeren, dan ontvangt u altijd een uitgebreid, helder, bouwtechnisch rapport met omschrijving van de problemen, advies herstel werkzaamheden en een kostenraming, zodat u precies weet waar u aan toe bent.