Bouwkundige keuring: waar moet ik op letten

Bouwkundige keuring: waar moet ik op letten

Een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door professionele bouwkundige experts of een bouwkundig adviesbureau.bouwkundige-keuring

Meestal wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologische gereedschappen om eventuele gebreken te ontdekken aan uw toekomstige droomhuis.

Bouwkundige keuring: waar moet ik op letten Bouwkundige laten keuren?

In het algemeen biedt een bouwkundige keuring/bouwtechnische keuring rust aan uw hoofd, door de woning volledig te laten inspecteren voordat u deze aankoopt.

Wij willen zoveel mogelijk te weten komen over de conditie van een woning en eventuele grote reparaties voordat wij kopen, opdat wij niet voor onplezierige verrassingen en moeilijkheden achteraf komen te staan.
Natuurlijk komen er bij een inspectie ook positieve aspecten naar voren, evenals onderhoud dat nodig zal zijn om de woning in goede conditie te houden.

Bouwkundige keuring: waar moet ik op letten: Opheldering

Na een inspectie heeft u een veel beter beeld van de woning die u wenst te kopen.

Aan het einde van de inspectie spreekt de bouwkundig inspecteur alles nog eens met u door. Eventuele vragen kunt u uiteraard altijd stellen.

Het verkrijgen binnen een paar werkdagen na de inspectie van een gedetailleerd rapport met foto’s is heel normaal. Zo snel kunt dan wel tot een conclusie komen, of u tot aankoop overgaat of niet. Dit gebeurt aan de hand van de harde feiten welke allemaal in het rapport worden benoemd, met de kostenraming erbij. U weet wat u koopt.

Bouwkundige keuring: waar moet ik op letten

Te allen tijde zult u van een bouwinspecteur aanbevelingen kunnen krijgen maar u moet op zijn/haar advies kunnen vertrouwen.

Een huis laten keuren door bouwkundige keuring Amsterdam wordt gedaan door een bouwkundige, die ervaring in het praktijk heeft, bij voorkeur bij een aannemersbedrijf  heeft gewerkt en toch een bouwkundig diploma heeft behaald.

Heeft u nog vragen? Bezoek onze pagina Bouwkundige keuring Amsterdam of Bouwtechnische keuring Amsterdam voor meer info, of bel ons voor een afspraak.