Funderingsonderzoek Amsterdam

Funderingsonderzoek Amsterdamfunderingsonderzoek amsterdam

Funderingsonderzoek Amsterdam tegen betaalbare tarieven.

Een uitgebreid funderingsonderzoek in Amsterdam is meestal niet nodig.  Het funderingsonderzoek begint altijd met waterpas metingen. Safwat  biedt specialistische bouwkundige diensten tegen betaalbare tarieven, onder andere funderingsonderzoek, en  beschikt over een goede bouwkundige ervaring op het gebied van funderingsonderzoek bijna overal in Nederland. Ik ben de bouwkundige die u graag terzijde staat met al uw bouwkundige kwesties zoals funderingsproblematiek, keuringswerk, opname- en bouwkundig advies en bouwbegeleiding.

Funderingsonderzoek Amsterdam: Uitgebreid of basis?

Speciaal in het kader van funderingsonderzoek bied ik de mogelijkheid, door middel van een doelgerichte lintvoegmeting of vloerwaterpassing, om eventuele scheefstand of verzakking van individuele gebouwen of complexen in kaart te brengen. Hiervoor kunt u bij Safwat van Bouwkundige keuring Amsterdam snel en voordelig terecht wanneer u op zoek bent naar een professionele funderingsanalyse.

Basis funderingsonderzoek Amsterdam bestaat uit een lintvoegmeting en vloerwaterpassing om de scheefstand te bepalen

Zowel de lintvoegmeting alsook de vloerwaterpassing gaan uit van een exacte waterpasligging van bepaalde elementen van een pand of woning ten tijde van de bouw ervan. Door de hedendaagse afwijkingen ten opzichte van dit waterpasniveau in kaart te brengen en uitgebreid te onderzoeken, voorzien wij u van een inzichtelijke analyse omtrent de huidige (scheef)stand van het gebouw.

Het hangt van de aard van de locatie af of hiervoor een lintvoegmeting of vloerwaterpas-meting gebruikt wordt. Zoals de term al doet vermoeden, heeft de lintvoegmeting de zogenaamde lintvoegen als uitgangspunt. Dit zijn bepaalde voegen aan de buitengevel van het pand, welke bij de bouw van een gebouw perfect waterpas dienen te lopen. De opname hiervan vereist specifieke metingen aan de buitenmuren van het pand en is daardoor geschikt voor funderingsonderzoek waarbij het gehele gebouw van buitenaf opgenomen kan worden.

Funderingsonderzoek Amsterdam 

Wanneer het niet mogelijk is om de buitengevel als uitgangspunt te nemen, dan biedt een vloerwaterpasmeting uitkomst. Hiervoor wordt simpelweg het verloop van de aanwezige vloeren als uitgangspunt genomen om de mate van eventuele verzakking aan het pand te bepalen.

Bouwkundige keuring Amsterdam adviseert u graag aangaande de beste methodiek voor uw specifieke situatie. Neemt u eenvoudigweg telefonisch contact met ons op om één en ander door te spreken en een prijsopgave aan te vragen, evenals voor het maken van een afspraak. Wij zijn uiterst flexibel bereikbaar en hanteren geen lange wachttijden maar een snelle, deskundige aanpak van al uw bouwkundige kwesties.

Advies funderingsonderzoek Amsterdam, omgeving en kosten hiervan

Mijn advies: Laat bij aankoop van een oudere woning altijd een basis funderingsonderzoek uitvoeren, zodoende heeft u een beeld van de funderingsproblematiek van het te kopen pand. Kosten voor een basis funderingsonderzoek in Amsterdam en omgeving zijn 640 euro. Voor een uitgebreid funderingsonderzoek kunt u altijd een offerte opvragen gezien dat het per pand en situatie in de prijs verschilt. Bel nu gerust met uw vragen naar 0636078178.