Bouwkundige keuring Amsterdam Noord

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord? Deze pagina van bouwkundige-keuringamsterdam.nl gaat over de bouwfouten van bouwers of klussers in Amsterdam Noord en de rol van een bouwkundig inspecteur.bouwkundige keuring amsterdam noord

Aan de Leeuwarderweg te Amsterdam Noord hebben wij een bouwkundig rapport gemaakt voor de aanbouw aan de achtergevel.

Veel bouwkundige fouten zijn gemaakt door de bouwer/aannemer en dit hebben wij allemaal aan de huidige eigenaar van de woning uitgelegd, alsook ter plekke advies uitgebracht over hoe de eigenaar van de woning de bouwer op zijn fouten kan wijzen en hoe dit eventueel hersteld kan worden en de kosten die hiermee gemoeid zijn.

Algemeen advies:

Bouwbegeleiding is onbetaalbaar. Heeft u geen kennis van bouwprocessen en bouwrechten en -normen, huurt u dan een bouwkundige hiervoor in. Dit kan ook op regie basis of een vaste prijs.

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord:

Ook niet alleen bij een nieuw huis kopen is een bouwkundige keuring nodig, zoals misschien de meeste mensen denken. Ook voeren wij een bouwinspectie heel vaak uit bij een aanbouw, uitbouw, badkamer, dak of fundering.

Ook hebben wij bijvoorbeeld een complete NHG inspectie uitgevoerd ten behoeve van een aankoop aan de Kerklaan Zunderdorp te Amsterdam Noord.

Vanaf het dak, vochtmetingen, tot en met de fundering en de installatie is door ons nagelopen goed geïnspecteerd.

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord

Het voordeel bij Bouwkundige keuring Amsterdam Noord: Onze bouwkundige keuring gaat niet om de bouwstatus van een woning of een winkelpand maar gezien onze ervaring doen wij ook altijd de installatie erbij. Dit doen wij zonder extra kosten in rekening te brengen.

Dit komt omdat wij waarde hechten aan kwaliteit en goede service. Dus bij ons weet u al van te voren wat u koopt van het bouwkundige gedeelte tot en met het installatie gedeelte. Uitgebreid rapport met alle benodigde informatie en foto’s over de status van de woning die u graag wilt kopen. EPC berekening doen wij, indien dit gewenst is.

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord:

Welke funderingscode heeft het pand? Is de woning gemeten volgens normen? Hoe zit het met de fundering of het dak? Wooncomfort? Kosten van eventuele te herstellen schade en advies zijn allemaal duidelijk gespecificeerd in ons bouwkundig rapport.

Dit geld niet alleen voor het kopen van een nieuwbouw woning, maar ook keuring bij een aanbouw, verbouw, uitbouw, bouwkamer, dak of een fundering.

Nieuwbouw woning ook ? Is dit nodig?

Wij kunnen u uit eigen ervaring vertellen dat er veel wordt gerommeld bij een nieuwbouw woning, meer dan u denkt. Dit gebeurd overal in Nederland en niet alleen in Amsterdam en met name Amsterdam Noord.

Bouwkundige keuring Amsterdam Noord:

De afgelopen week hebben wij meerdere keuringen uitgevoerd voor nieuwbouw woningen dan voor bestaande woningen en wat ons verbaasd is dat er ook nog steeds veel bouwfouten aanwezig zijn terwijl dit uitgevoerd hoort te worden volgens normen/bouwregels.

Kortom: Zoekt u zekerheid? Doe uzelf een plezier en laat een bouwkundige keuring uitvoeren door een ervaren bouwkundig ingenieur, dan heeft u altijd meer zekerheid.

Bel ons gerust voor meer informatie over een visueel bouwkundige keuring.