Bouwkundige keuring Amsterdam Oost

Bouwkundige keuring Amsterdam Oost:

Ook in Amsterdam Oost hebben wij veel bouwkundige keuringen gerealiseerd. Ons laatste project is aan de Tuinbouwstraat 56 in Amsterdam Oost. Hier hebben wij een aankoop keuring uitgevoerd.

Kruipruimte: Of de leidingen in de kruipruimte in orde zijn en voldoen aan de NEN normen, maar ook duidelijk op foto’s in de rapportage aan onze klant wat de status is van de balklaag, in de zin van of de balklaag rot/aangetast is  en de fundering.

Bouwkundige keuring Amsterdam Oost:

Op de begane grond en 1 hoog zijn wij op zoek gegaan naar de stabiliteit en dragende voorzieningen om te beoordelen of de woning wat dit betreft stabiel is.

Badkamer en toilet zijn deskundig nagekeken op eventuele vochtproblemen, ventilatie, waterafdichting; onder andere voeg- en kitwerk.

Hiernaast heeft bouwkundige keuring Amsterdam hang- en sluitwerk en het glas goed gecontroleerd. Glas wordt gecontroleerd op eventuele breuk maar ook duurzaamheid. Sluitwerk werd gecontroleerd op politie keurmerk en het aantal sterren.

 Bouwkundige keuring Amsterdam Oost:

Of de veiligheid van de woning gewaarborgd was qua brandveiligheid bijvoorbeeld of er rookmelders aanwezig zijn en op de juiste manier op het elektra net aangesloten, enz.

De gevel  is gecontroleerd op het metselwerk,voegwerk, ventilatie maar ook de trappen in huis zijn geïnspecteerd op veiligheid en meting normen.

Wij hebben onze klant geadviseerd om te vragen naar de funderingscode bij de huidige eigenaar of de VVE.  Niet gevonden, dan kunnen zij altijd contact opnemen met de gemeente om dit op te vragen.

Bouwkundige keuring Amsterdam Oost:

In het algemeen weet onze klant nu waar hij aan toe is doordat hij een duidelijk beeld van de woning heeft gekregen.

In Amsterdam Oost zijn veel bouwfouten tijdens/na de bouw te vinden. De bouwfouten aan uw woning  ontnemen u de rust in uw leven. Laat u aankoopkeuring tijdig doen, anders loopt u risico.

Neem gerust contact op met bouwkundige keuring Amsterdam Oost of ergens anders in Amsterdam of plan uw inspectie afspraak online.