Bouwkundige keuring Amsterdam review

Bouwkundige keuring Amsterdam review

Bouwkundige keuring Amsterdam heeft vele reviews in en buiten Amsterdam.

Hieronder leest u onze reviews door onze klanten uit Amsterdam op Google. U kunt ook zelf op de review klikken van de klant, dan gaat u naar google recensies voor bedrijven.

Onze recensies spreken voor zich en variëren van aankoopkeuring, NHG keuring, dakinspectie, funderingsinspectie tot monumentenpand. Het zijn zakelijke en particulieren klanten.

Martijn de Troije

in de afgelopen week

Als je een huis koopt wil je natuurlijk exact weten welke onvoorziene kosten er bij komen, dat zowel belangrijk is voor het wonen in het pand en het later weer verkopen ervan.

Deze keurder gaat alles in het huis grondig af, ook onder de grond en op de daken. Als je meeloopt legt hij je alles uit en vertelt je gelijk de oplossingen (zowel goedkoop als duur). Bij ons liep de verkoopmakelaar (helaas) ook mee, wat natuurlijk niet aan te raden is in dit proces, maar de keurder staat volledig aan de kant van de klant. Als de verkoopmakelaar meeloopt leidt dit tot wat discussies. De keurder benoemt alles wat er schort aan de woning en geeft je een goed inzicht in wat je dient te vervangen voor minimaal de komende 5 jaar, maar ook geeft hij je tips over wat er beter kan in de woning. Dit zijn dan ook geen constructieve gebreken, maar geeft de keurder graag mee. Dit laatste zorgt dan ook regelmatig voor ontevredenheid bij de verkoopmakelaar. Maar daar heb jij niks mee te maken!

Ik adviseer sindsdien altijd en bij iedereen deze bouwtechnische keurder. De fijnste manier van werken die je kan bedenken voert hij uit.

Ga zo door!!

Frank Ter haren

in de afgelopen week

Een thermografisch onderzoek was nodig voor mijn woning. Een collega van mij heeft Safwat van bouwkeuring amsterdam aanbevolen. We keken mee in de camera gedurende het onderzoek. Leuk en effectief.

Paul Castenberg

een week geleden

Goed op tijd ter plaatse gekomen en zijn ding gedaan. Heeft ons op e.e.a tijdens de keuring gewezen. Na 2 dagen hebben wij het rapport met foto’s gekregen. Wij hebben hem ervaren als een nette en fatsoenlijke gozer.

Patricia Hoefgeest

2 maanden geleden

We hebben een kluswoning in Amsterdam gekocht medio mei dit jaar. Een bouwkundige keuring was niet nodig daar het een kluswoning betrof en wij al wisten dat er veel aan mankeerde. Wij zijn via via in contact gekomen met Safwat om de mega verbouwing te begeleiden. Wij zijn nu een aantal maanden verder en in de afrondingsfase van de verbouwing. Safwat is niet alleen maar een bouwkundige, maar ook een oprecht vakman met twee rechterhanden die van aanpakken weet. Soms, als we er niet uitkwamen hoe wij eea moesten aanpakken, was Safwat degene die de handen uit de mouwen stak en er niet vies van was om het werk te doen. Onze buren hebben ons aangeklaagd bij de gemeente omdat wij volgens hun zogenaamd illegaal aan het verbouwen waren. Binnen twee dagen heeft Safwat alles voor ons op tekening gezet en een bouwvergunning aangevraagd bij de gemeente. Binnen een paar weken was de bouwvergunning binnen. Wij mogen weer van de gemeente door, dankzij Safwat.

Hartelijke groet
Patricia en Wim

Bouwkundige keuring Amsterdam review

Marion Spitzenberg

2 maanden geleden

Safwat van bouwkundige keuring Amsterdam heeft voor mij een aankoopkeuring gedaan van een woning die ik wilde kopen aan de Wilbrinkbos 31 te Hoofddorp.

Safwat is de woning zeer grondig en nauwkeurig gaan bekijken, nam alle tijd om de woning uitgebreid te onderzoeken en beantwoordde al mijn gestelde vragen aan hem, moeiteloos op een bouwkundige manier.

Safwat heeft ook veel goede tips over eventuele verbouwing en de kosten hiervan. Zijn hulp was veel nuttiger dan wat ik van hem verwacht had.

Zijn rapport was helder en gaf een goed beeld van de zwakke punten in de woning .Verder is hij een vriendelijke lachende man.
Ik kreeg de indruk dat hij veel plezier in zijn werk heeft en er echt is om de mensen te helpen. Kortom, ik ben heel erg blij dat ik zijn hulp heb gevraagd, zeker voor herhaling vatbaar.

Ik zou hem bij deze aan iedereen willen aanbevelen.
Top Bouwkundig ingenieur

claudia bred

2 maanden geleden

Bij mij waren isolatiemuren geplaatst waar bobbels en schuren in zaten, ik heb een Massagepraktijk aan de Noordsingel 52 te Rotterdam. Via google ben ik bij Safwat terechtgekomen. Na slechts 1 telefoontje kon ik direct een afspraak inplannen, dat was de volgende dag al! Na zijn bezoek ontving ik een dag daarna een heel uitgebreid rapport met kostenindicatie.
Precies op tijd en zeer vakkundig te werk gegaan.
Uit zijn onderzoek is niet alleen naar voren gekomen dat alles zeer on vakkundig in elkaar is gezet, het bleek ook niet brandveilig te zijn!
Het voldeed dus ook niet aan de eisen.

Ik ben zeer tevreden en zou hem iedereen aanraden!

Anneloes Dekker

4 weken geleden

Vergeleken met andere bedrijven zeker goedkoop. Wij hebben een NHG keuring laten uitvoeren door Safwat. Geen enkele spijt van gehad. Zeker een aanrader.

Ana Lora

2 maanden geleden

Wij zijn zeer tevreden over het werk van de firma Bouwkundig keuring Amsterdam, en over wat Safwat, zijn eigenaar, voor ons heeft gedaan. Wij wonen op de Leeuwarderweg is Amsterdam, nr. 38. Wij hadden een aanbouw laten maken door het bedrijf van meneer H. Eren, Craft Contractor van Amsterdam, met heel veel gebreken, de meneer Eren naam zijn verantwoordelijkheid niet, het lag aan alles maar niets aan hemzelf. Wij waren erg bezorgd en gestrest, want wij hebben geen bouwkundige kennis en wisten niet wat er echt aan de hand was met het lekkende dak, de wc, de 2 deuren, het raam, de vloerverwarming, de betonvloer die net nieuw is (5 maanden) maar nu al aan het scheuren en aan het zakken is, ect., ect. Na Safwat bij ons op bezoek is geweest, weten wij de oorzaken van de problemen en hoe deze kunnen worden opgelost. Safwat is eerlijk, duidelijk, betrouwbaar en professional. Wij zijn Safwat zeer dankbaar!!

baas frans

een maand geleden

We zijn uitstekend geholpen door deze partij. Ze zijn niet puur op winst voor henzelf uit en kiezen ervoor om je betrouwbaar in te lichten en de mogelijkheden te bespreken. Nogmaals enorm bedankt.

Bouwkundige keuring Amsterdam review

Valerie van Hattem

2 maanden geleden

Safwat van bouwkundige keuring Amsterdam hebben wij ingeschakeld voor een meeloop keuring. Uiteindelijk heb je als leek toch te weinig verstand van zaken als het gaat om de bouwkundige staat van een woning.
Ondanks dat het meeviel kwamen er toch een paar dingen naar voren die wel nooit zouden hebben gezien. We hebben Safwat ervaren als een prettig persoon in de omgeving, hij legt zaken goed uit en is vooral heel geduldig.

Jens Buyck

2 maanden geleden

Omdat wij een interne verbouwing van plan waren in ons huis hebben we voor de zekerheid toch eerst maar een bouwkundig onderzoek laten doen. Safwat heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Duidelijke adviezen kregen wij van zijn kant. Hij denkt echt me je mee. Nogmaals dank

Sander Snel

2 maanden geleden

Recentelijk hebben wij een keuring laten uitvoeren door Bouwkundige keuring Amsterdam. Dit is allemaal tot onze tevredenheid verlopen. Woning goed doorlopen en onderzocht. Ook de communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren.

1966Janneman

4 maanden geleden

Safwat gevraagd voor een deskundige keuring van de woning waar ik interesse in had ook het dak werd vakkundig geinspecteerd.
Hij bekeek de woning zeer nauwkeurig op alle aspecten waar ik niet 1 2 3 op zou komen. Helaas waren er wel enige gebreken dit is dankzij Safwat aan het licht gekomen. Op deze manier heb ik de woning gekocht voor een lagere vraagprijs dan werd gevraagd.

FOXUS FUI

4 maanden geleden

Wij hebben uitstekende
ervaringen met Bouwkundige keuring Amsterdam.
Wij hebben Safwat (de eigenaar) ingeschakeld om een woning in Amsterdam te laten onderzoeken op gebreken. Hier hebben wij
zeker géén spijt van gehad. Safwat heeft heel wat ervaring
op dit gebied. Na het bouwkundig rapport binnen enkele dagen ontvangen te hebben bleek er
nogal het één en ander mis te zijn met desbetreffende woning.
Wij dus niet tot koop overgegaan. Wij zijn Safwat heel dankbaar.

Bouwkundige keuring Amsterdam review

Sjors Kenkhuis

4 maanden geleden

Via een kennis kwam wij terecht bij bouwkundige keuring Amsterdam omdat wij een huis op het oog hadden in Amsterdam. Safwat de eigenaar heeft een uitstekende indruk op ons achter gelaten. Hij is zeer kundig en onderneemt snel actie. Binnen …Meer

Vincent Gorissen

4 maanden geleden-

Voor de verbouwing van onze woning in Amsterdam, hebben we Bouwkundige keuring Amsterdam de aanvragen bij de gemeente Amsterdam laten doen. Safwat is zeer behulpzaam in zijn hulp en geeft goede adviezen. Onze ervaring is zeer positef om met hem te werken. Dus een echte aanrader om deze partij de aanvragen te laten verzorgen.

Mark Heijde

4 maanden geleden

Betrouwbaar adres. Duidelijke en snelle communicatie per mail met aandacht voor persoonlijke wensen/eisen. Tevreden!

M Pehlivan

2 maanden geleden

Top bedrijf eerlijk duidelijk bouwkundig keuringrapport voor pieter calandlaan 254b