Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid Oost?

Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid Oost

Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid Oost? Neem gerust een kijkje op de site van de keurder van Amsterdam Zuid Oost.bouwkundige keuring amsterdam zuid oost

Zoekt u een onafhankelijk bouwkundig ingenieur  in Amsterdam Zuid Oost? Dagelijks voer ik bouwkundige keuringen uit in Amsterdam Zuid Oost voor particulieren en bedrijven.  Ons bouwkundig bouwadviesbureau helpt u graag met uw keuringen en bouwadvies, bouwkundige tekeningen en/of constructie berekeningen.

Rioleringen zijn meestal de gebieden van een huis die grotendeels worden genegeerd totdat er een onmiddellijk en merkbaar probleem is. Dientengevolge kan pijpschade en -degradatie meestal onopgemerkt blijven totdat een rapport van een gebouweninspectie een probleem identificeert. In oudere huizen is het ook vrij gebruikelijk inspecteurs te bouwen om oude of verouderde leidingmaterialen, onverenigbare materialen, waterslag, lekken of andere problemen te ontdekken. Lekkende armaturen en afvalleidingen, alsook lekken van pijpverbindingen, kunnen ook worden ontdekt tijdens een grondige inspectie van het gebouw.

Wanneer significante sanitair problemen worden geïdentificeerd door middel van het bouwinspectieproces, kan een bouwinspecteur die ook een erkend aannemer is, meestal mogelijke herstelwerkzaamheden aanbevelen, en de juiste erkende vakman of specialist om de klus te klaren. Dit kan nader onderzoek door een gespecialiseerde loodgieter, dakdekker of een combinatie van transacties met zich meebrengen, of eenvoudigweg een aanbeveling over de specifieke fix die moet worden toegepast.

Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid Oost

In een bouwinspectieverslag worden ook alle bevindingen van schimmel-, meeldauw- of schimmelgroei beschreven die op lekkages en overmatig vocht in het huis kunnen duiden. Watervlekken, rottend hout of bouwmaterialen en knikken zijn ook veel voorkomende tekenen van een waterlek.

Het sanitair systeem in elk huis is een vrij complexe, maar uiteindelijk essentiële, vandaar dat professionele bouwinspecteurs zijn getraind om eventuele problematische gebieden of potentiële problemen op te sporen. Als dit niet wordt gecontroleerd, kunnen saneringsproblemen snel tot grote uitgaven en uitgebreide schade aan eigendommen leiden. Daarom is het zo belangrijk om een ​​kwaliteitsrapport voor de bouwinspectie te krijgen voordat u een woning verkoopt of koopt.

Bouwkundige keuring Amsterdam onderzoekt of de riolering goed doorloopt door middel van een test, controleert of de leidingen goed opgehangen zijn in de kruipruimte, of er geen gebrek ik aan sanitair, kranen, toilet en bad en of het tegelwerk geen problemen geeft, zoals hol klinken van tegels en scheuren en/of breuk.

Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid Oost

Uiteraard is een bouwkundige keuring nog steeds een visuele inspectie. Hetgeen betekent dat wat er zich achter wanden bevindt niet gecontroleerd kan worden zonder destructief onderzoek. Kortom alles wat in het zicht is en waar de inspecteur bij kan wordt gekeurd.

Ook kan door middel van een thermografisch onderzoek worden geconstateerd op eventuele lekken in vloeren en wanden. Eveneens door middel van dit thermografisch onderzoek kan vastgesteld worden waar zich koudebruggen bevinden. Wanneer er zich een koudebrug in de woning aanwezig is, is dit weer slecht voor de warmte. Dit betekent dat er niet geïsoleerd is en warmte eenvoudig naar buiten kan, waardoor u eigenlijk stookt voor buiten.

Ik heb veel keuringen uitgevoerd in onder andere:

 • Amstel / Bullewijk (voor o.a kantoren/bedrijvengebied bij de Amsterdamse Arena en het AMC). Werkt u zelf bij het AMC ? Dan heb ik voor u een lijst van vele referenties van collega’s van u. Ik ben de keurder van de nieuwe bijgebouwen van het AMC. Wij keuren onder andere in:
 • Bijlmermeer
  • Bijlmer-Centrum D, F, H
  • Bijlmer-Centrum E, G, K
 • Venserpolder
 • Gaasperdam
  • Holendrecht
  • Nellestein
  • Reigersbos
  • Gein

U krijgt de kwaliteit van een bouwkundig ingenieur met jarenlange praktijkervaring in de wereld van inspectie en bouwadvies.  Hiernaast ben ik een echte Zuid-Oost kenner, daar ik zelf jarenlang in het mooie Gaasperplas met plezier heb gewoond.

Stuur gerust een bericht via het contactformulier op deze website.

U kunt ook bellen, sms-en of appen via 0636078178.