Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid Oost?

Bouwkundige keuring Amsterdam Zuid Oost? Neem gerust een kijkje op de site van de keurder van Amsterdam Zuid Oost.

Zoekt u een onafhankelijk bouwkundig ingenieur  in Amsterdam Zuid Oost? Dagelijks voer ik bouwkundige keuringen uit in Amsterdam Zuid Oost voor particulieren en bedrijven.  Mijn bouwkundig bouwadviesbureau helpt u graag met uw keuringen en bouwadvies, bouwkundige tekeningen en/of constructie berekeningen. Ik heb veel keuringen uitgevoerd in onder andere:

 • Amstel / Bullewijk (voor o.a kantoren/bedrijvengebied bij de Amsterdamse Arena en het AMC). Werkt u zelf bij het AMC ? Dan heb ik voor u een lijst van vele referenties van collega’s van u. Ik ben de keurder van de nieuwe bijgebouwen van het AMC. Ik keur onder andere in:
 • Bijlmermeer
  • Bijlmer-Centrum D, F, H
  • Bijlmer-Centrum E, G, K
 • Venserpolder
 • Gaasperdam
  • Holendrecht
  • Nellestein
  • Reigersbos
  • Gein

U krijgt de kwaliteit van een bouwkundig ingenieur met jarenlange praktijk ervaring in de wereld van inspectie en bouwadvies.  Hiernaast ben ik een echte Zuid Oost kenner, want ik heb zelf jarenlang in het mooie Gaasperplas met plezier gewoond.

Stuur gerust een email naar [email protected] of bel 0636078178.